المقادير
ا كوب دقيق
ا ملعقه كبيره ممسوحه فانيليا
1 ملعقه كبيره بيكنج باودر
3 بيضات
نصف كوب لبن
نصف كوب سكر
اقل من نصف الكوب زيت ذره او زبده
2 ملعقه كبيره ممتلئه كاكاو بودره
اسفه نسيت اصور الكاكاو
نضع البيكنج باودر عالدقيق وننخله ونضع الباقى فى الخلاط ما عدا الكاكاو
وفى طبق واسع نضيف المقادير ونقلب وندهن صينيه بالسمن والدقيق
انا استخدمت قالب التوست
نحتفظ بربع الخليط فى طبق ونضيف عليه الكاكاو ونتركه جانبا
ونصب نصف الخليط الابيض فى القالب
وبعدها نضيف خليط الكاكاو
وبواسطه خله او ملعقه نعمل دوائر هكذا كما فى الصوره
ونصب باقى الخليط الابيض ونقوم بعمل دوائر اخرى هكذا
وندخلها نصف ساعه فى الفرن على حراره 200 ونخرجها تبرد ونقطعها
وده شكلها
ودى صوره اقرب شوفوا شكلها جميل ازاى
على فكره انا عملت منها قالب اخر وبعد خروجه من
الفرن لفيته بقصدير ووضعته فى التلاجه وكل ما اريد افتح الورقه واقطع واترك
الباقى فى التلاجه
وتفضل طازجه وجميله
يارب تعجبكم
ا كوب دقيق
ا ملعقه كبيره ممسوحه فانيليا
1 ملعقه كبيره بيكنج باودر
3 بيضات
نصف كوب لبن
نصف كوب سكر
اقل من نصف الكوب زيت ذره او زبده
2 ملعقه كبيره ممتلئه كاكاو بودره
اسفه نسيت اصور الكاكاو
نضع البيكنج باودر عالدقيق وننخله ونضع الباقى فى الخلاط ما عدا الكاكاو
وفى طبق واسع نضيف المقادير ونقلب وندهن صينيه بالسمن والدقيق
انا استخدمت قالب التوست
نحتفظ بربع الخليط فى طبق ونضيف عليه الكاكاو ونتركه جانبا
ونصب نصف الخليط الابيض فى القالب
وبعدها نضيف خليط الكاكاو
وبواسطه خله او ملعقه نعمل دوائر هكذا كما فى الصوره
ونصب باقى الخليط الابيض ونقوم بعمل دوائر اخرى هكذا
وندخلها نصف ساعه فى الفرن على حراره 200 ونخرجها تبرد ونقطعها
وده شكلها
ودى صوره اقرب شوفوا شكلها جميل ازاى
على فكره انا عملت منها قالب اخر وبعد خروجه من
الفرن لفيته بقصدير ووضعته فى التلاجه وكل ما اريد افتح الورقه واقطع واترك
الباقى فى التلاجه
وتفضل طازجه وجميله
يارب تعجبكم
الخميس نوفمبر 15, 2012 3:48 am من طرف كوكتيل
» جميع انواع المخللات هنا http://www.alalwani.net/vb/t557546.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 12:00 pm من طرف كوكتيل
» طريقه عمل الجريش بالصور http://www.alalwani.net/vb/t559740.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:55 am من طرف كوكتيل
» احفظي هذه الاسرار لكي تصبحي طباخة ماهرة......
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:53 am من طرف كوكتيل
» صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات ( بالصور ) http://www.alalwani.net/vb/t559902.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:51 am من طرف كوكتيل
» طريقة تحضير الخضار المشوية مع صلصة الشارمولا http://www.alalwani.net/vb/t560953.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:49 am من طرف كوكتيل
» ملــــــــــــف خـــــــــــــــــااص ل مأكولات الاطـــــــــــــــــــفال
السبت نوفمبر 03, 2012 9:14 am من طرف كوكتيل
» من أكلات عيد الأضحى المنسف الأردني
الإثنين أكتوبر 08, 2012 1:57 pm من طرف كوكتيل
» عندك ضيوف لاتقولين مايمديني اسوي معجنات..هاذي عجينتي هديه لكم بالصور ..
السبت أكتوبر 06, 2012 2:03 pm من طرف كوكتيل