المقادير
كوب وربع ميه دافية
نص ملعقة صغيرة سكر
ملعقتين صغار خميرة
ملعقتين كبار زيت زيتون
١٠٠ جم أو ١/٢ كوب سميد ناعم ( إختياري بس يخلى العجبنه مقرمشه من برة )
٤٠٠ جم أو ٣ أكواب وربع دقيق يفضل دقيق الخبز
ملعقتين صغار ملح
نحلط الميه مع الخميرة والسكر لحد ماتتفاعل
نحلط السميد مع الدقيق وع الملح والزيت ونعجن جامد والله عجنت 15 دقيقه بايدى لازم تتعجن كوبس اوى
والجديد يقا نحطها ف التلاجه لتانى يوم انا استعملتها بليل دى بيدى فرصه للخميرة
مقادير التوبنج ا
لصور موضحاه بيبرونى وفلفل اخضر ومشروم طازج وزتون اسود طبعا ده غير كرات اللحم السويديه جينه شيدر وموتزريلا
طريقه كرات اللحم السويديه
لحم مفروم بصله مفرومه ملخ وفلفل بقسماط محلوط بحليب بهرات
نكورها ونشويها ف الفرن((طعمها جنان))
طيعا الاعشاب الايطاليه هى سر نكهه بيتزا المطاعم دولرو عليها ف السوبر ماركت الكبير روعه
صلصه بيتزا
نفرد العجينه وندهنها زيت زتون ودى التكه الجامده
نضع الصلصه
نضع كرات اللحم
بالطريقه دى
الكفته السويديه
لا طبعا مفيش اى تعب مقاديرها كالتالى
نصف ك لحم غنم على نصف كيلو بقرى
5 ملاعق بقسماطك مخلوط بنصف كوب حليب
بصله مفرومه ناعم
ملح فلفل بهرات
فقط تكوريها وعلى الفرن
ودوقى بقاااااااااااااا
الخميس نوفمبر 15, 2012 3:48 am من طرف كوكتيل
» جميع انواع المخللات هنا http://www.alalwani.net/vb/t557546.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 12:00 pm من طرف كوكتيل
» طريقه عمل الجريش بالصور http://www.alalwani.net/vb/t559740.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:55 am من طرف كوكتيل
» احفظي هذه الاسرار لكي تصبحي طباخة ماهرة......
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:53 am من طرف كوكتيل
» صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات ( بالصور ) http://www.alalwani.net/vb/t559902.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:51 am من طرف كوكتيل
» طريقة تحضير الخضار المشوية مع صلصة الشارمولا http://www.alalwani.net/vb/t560953.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:49 am من طرف كوكتيل
» ملــــــــــــف خـــــــــــــــــااص ل مأكولات الاطـــــــــــــــــــفال
السبت نوفمبر 03, 2012 9:14 am من طرف كوكتيل
» من أكلات عيد الأضحى المنسف الأردني
الإثنين أكتوبر 08, 2012 1:57 pm من طرف كوكتيل
» عندك ضيوف لاتقولين مايمديني اسوي معجنات..هاذي عجينتي هديه لكم بالصور ..
السبت أكتوبر 06, 2012 2:03 pm من طرف كوكتيل