مقادير بيكاتا اللحم:
لحم استيك شرايح
بصلة مفروما ناعم
م ك ورشيستر صوص
م ك صويا صوص ( وطبعا تزودي الكمية ع حسب كمية اللحم)
نصف كوب كريمة خفق
ملح قليل+ فلفل اسود
طبعا المفروض فيها مشروم بس الصراحة انا مابحبة واللي بيحبة يحط مشروم أكيد
الطريقة:
نغلف شرايح اللحم بالدقيق عشان يتقل الصوص
ونضع ف طاسة ع النار معلقة زبدة وشوية زيت انا خففت الدسم وحطيت زيت بس
ثم نشوح فيها اللحم لغاية مايحمر م الجانبين
ثم نرجع نشيلها من الطاسة ونضيف البصل مع رشة ملح
ثم نضيف عليهم اللحم مع الصويا صوص والورشيستر صوص ونقلبهم مع بعض كويس
ودي صورتهم للي مايعرفهم
وانا زيادة حرص ضيفت كوب مرق لاني بحب اللحم مستوي
وسيبتهم علي النار وغطيتها وهديت النار خالص
ف هذه المرحلة نضيف الكريمة
وخلي بالك تكون النار هادية يادوب تغلي غلوتين ونطفي النار
وده شكله
تابعوا معي باقي الموضوع
رجاء عدم الرد حتي اكتمال الموضوع
لحم استيك شرايح
بصلة مفروما ناعم
م ك ورشيستر صوص
م ك صويا صوص ( وطبعا تزودي الكمية ع حسب كمية اللحم)
نصف كوب كريمة خفق
ملح قليل+ فلفل اسود
طبعا المفروض فيها مشروم بس الصراحة انا مابحبة واللي بيحبة يحط مشروم أكيد
الطريقة:
نغلف شرايح اللحم بالدقيق عشان يتقل الصوص
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
ونضع ف طاسة ع النار معلقة زبدة وشوية زيت انا خففت الدسم وحطيت زيت بس
ثم نشوح فيها اللحم لغاية مايحمر م الجانبين
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
ثم نرجع نشيلها من الطاسة ونضيف البصل مع رشة ملح
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
ثم نضيف عليهم اللحم مع الصويا صوص والورشيستر صوص ونقلبهم مع بعض كويس
ودي صورتهم للي مايعرفهم
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
وانا زيادة حرص ضيفت كوب مرق لاني بحب اللحم مستوي
وسيبتهم علي النار وغطيتها وهديت النار خالص
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
ف هذه المرحلة نضيف الكريمة
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
وخلي بالك تكون النار هادية يادوب تغلي غلوتين ونطفي النار
وده شكله
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي |
تابعوا معي باقي الموضوع
رجاء عدم الرد حتي اكتمال الموضوع
الخميس نوفمبر 15, 2012 3:48 am من طرف كوكتيل
» جميع انواع المخللات هنا http://www.alalwani.net/vb/t557546.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 12:00 pm من طرف كوكتيل
» طريقه عمل الجريش بالصور http://www.alalwani.net/vb/t559740.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:55 am من طرف كوكتيل
» احفظي هذه الاسرار لكي تصبحي طباخة ماهرة......
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:53 am من طرف كوكتيل
» صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات ( بالصور ) http://www.alalwani.net/vb/t559902.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:51 am من طرف كوكتيل
» طريقة تحضير الخضار المشوية مع صلصة الشارمولا http://www.alalwani.net/vb/t560953.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:49 am من طرف كوكتيل
» ملــــــــــــف خـــــــــــــــــااص ل مأكولات الاطـــــــــــــــــــفال
السبت نوفمبر 03, 2012 9:14 am من طرف كوكتيل
» من أكلات عيد الأضحى المنسف الأردني
الإثنين أكتوبر 08, 2012 1:57 pm من طرف كوكتيل
» عندك ضيوف لاتقولين مايمديني اسوي معجنات..هاذي عجينتي هديه لكم بالصور ..
السبت أكتوبر 06, 2012 2:03 pm من طرف كوكتيل