المرة دى الطبق من مطبخ بيرو بس اللى أنقذ ريهام هو زوج بيرو
عملها طبق اومليت خطير
وبيرو كانت مصور فوتوغرافى فقط
الأومليــــــــــــت
قطعة زبدة + ملعقة زيت زيتون
2 بيضة
مكعبات من (الزيتون + مرتديلا لانشون + فلفل اخضر + بصل + طماطم)
ملح وفلفل
جبنة بارميزان
نسيح الزبدة والزيت فى طاسة
ونضرب البيض مع الملح والفلفل فى طبق
وبعدين نضيف كل المكعبات اللى عندنا
ونخلط كويس
وفى الطاسة نضع الخليط وعلى نار هادية نسويه
وبعدين نقلبه على الناحية الثانية
ونرش الجبنة البارميزان المبشورة
ونحطها فى الطبق .. النصف فقط
والنصف الثانى نقلبه على النصف الاول علشان الجبنة تسيح بينهم
ونقدمه
بالهنا والعافية لريهام وحبيباتها
الخميس نوفمبر 15, 2012 3:48 am من طرف كوكتيل
» جميع انواع المخللات هنا http://www.alalwani.net/vb/t557546.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 12:00 pm من طرف كوكتيل
» طريقه عمل الجريش بالصور http://www.alalwani.net/vb/t559740.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:55 am من طرف كوكتيل
» احفظي هذه الاسرار لكي تصبحي طباخة ماهرة......
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:53 am من طرف كوكتيل
» صينية بطاطس باللحمة المفرومة والخضروات ( بالصور ) http://www.alalwani.net/vb/t559902.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:51 am من طرف كوكتيل
» طريقة تحضير الخضار المشوية مع صلصة الشارمولا http://www.alalwani.net/vb/t560953.html
الأحد نوفمبر 11, 2012 11:49 am من طرف كوكتيل
» ملــــــــــــف خـــــــــــــــــااص ل مأكولات الاطـــــــــــــــــــفال
السبت نوفمبر 03, 2012 9:14 am من طرف كوكتيل
» من أكلات عيد الأضحى المنسف الأردني
الإثنين أكتوبر 08, 2012 1:57 pm من طرف كوكتيل
» عندك ضيوف لاتقولين مايمديني اسوي معجنات..هاذي عجينتي هديه لكم بالصور ..
السبت أكتوبر 06, 2012 2:03 pm من طرف كوكتيل